Forum serwera Village RPG
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wzór podania:
Znajomość RP (od 1-10):
Imię:
Coś o sobie (min. 3 zdania):
Czy miałeś lub masz styczność z tą służbą w życiu realnym:
Dlaczego ty masz zostać wybrany:
Imię i nazwisko postaci, które będziesz używać (opcjonalnie):
Znajomość mapy (od 1-10): 8-10
Znajomość RP (od 1-10): 7-10
Imię:Łukasz
Coś o sobie (min. 3 zdania):Mam na imię Łukasz. Lubie grać w gry komputerowe, ale największą frajde sprawia mi spędzanie czasu z kumplami. Moim marzeniem jest mieć motocykl CROSS.
Czy miałeś lub masz styczność z tą służbą w życiu realnym:Tak w sumie to nie. Ale jeśli można zaliczyć, że pomagałem owej policji, albo jeździłem radiowozem to tak, oczywiście to była przejażdżka, a nie zatrzymanie
Dlaczego ty masz zostać wybrany:Byłem nie raz w owej frakcji i znam się dużo.
Imię i nazwisko postaci, które będziesz używać (opcjonalnie):Jack Kapter
Wiadomość dodana po 15 h 53 min 35 s:
Znajomość mapy (od 1-10): 8-10
Znajomość RP (od 1-10): 7-10
Imię:Łukasz
Coś o sobie (min. 3 zdania):Mam na imię Łukasz. Lubie grać w gry komputerowe, ale największą frajde sprawia mi spędzanie czasu z kumplami. Moim marzeniem jest mieć motocykl CROSS.
Czy miałeś lub masz styczność z tą służbą w życiu realnym:Tak w sumie to nie. Ale jeśli można zaliczyć, że pomagałem owej policji, albo jeździłem radiowozem to tak, oczywiście to była przejażdżka, a nie zatrzymanie
Dlaczego ty masz zostać wybrany:Byłem nie raz w owej frakcji i znam się dużo.
Imię i nazwisko postaci, które będziesz używać (opcjonalnie):Szczepan Wielkiwór
Wstawiam za użytkownika Mynio*, ponieważ nie może się zalogować na forum:
Znajomość mapy (od 1-10): 10-10
Znajomość RP (od 1-10): 10-10
Imię: Mam na imię Kamil.
Coś o sobie (min. 3 zdania): Mam na imię Kamil pochodzę z małej miejscowości w województwie Świętokrzyskim, Jestem spokojną i opanawaną osobą, wykonuję powierzone mi zadania interesuję się następującymi dyscyplinami piłka nożna, piłka ręczna moje hobby to majsterkowanie przy samochodzie.
Czy miałeś lub masz styczność z tą służbą w życiu realnym: Miałem kilka kursów jak uczęszczałem do szkoły nie wybrałem się w tym kierunku ponieważ interesowało mnie służba zawodowa jako żołnierz wojska Polskiego.
Dlaczego ty masz zostać wybrany: Ponieważ mam spore doświadczenie z tą frakcją oraz jestem osobą opanawaną i spokojną wykonuję wszystkie powierzone mi zadania.
Imię i nazwisko postaci, które będziesz używać: Maks Kolonko.
Koniec rekrutacji, wygrał: @Mynio
48h na odezwanie się.
Strony: 1