VillageRPG

Forum serwera Village RPG

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

#1 2018-04-13 21:55:09

ajgorek
Administrator
Liczba postów: 14
WindowsFirefox 59.0

Rekrutacja na lidera frakcji: PR

Wzór podania:

Znajomość RP (od 1-10):
Imię:
Coś o sobie (min. 3 zdania):
Czy miałeś lub masz styczność z tą służbą w życiu realnym:
Dlaczego ty masz zostać wybrany:
Imię i nazwisko postaci, które będziesz używać (opcjonalnie):

#2 2018-04-21 19:30:53

Mister
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsChrome 64.0.3282.167

Odp: Rekrutacja na lidera frakcji: PR

Znajomość mapy (od 1-10): 9, posiadam mapę z dzielnicami.
Znajomość RP (od 1-10): 10
Imię: Bartosz
Coś o sobie (min. 3 zdania): A więc tak zaczynając od początku mam na imię Bartosz, i liczę 15 wiosen. Mieszkam w Gdańsku. Od 4 września uczęszczam do 2 klasy Gimnazjum. Z charakteru spokojny, najzwyklejszy nastolatek. Szybko się uczę. Jestem punktualny i rzadko kiedy się spóźniam. Jestem osobą godną zaufania i można mi powierzać zadania a nie zawiodę. Tolerancja innych też należy do moich cech. Nie zawsze wszystko kończy się dla mnie "Happy Endem", ale mimo wszystko nie poddaję się bez powodu. Uczę się na błędach starając się je poprawiać i zapamiętywać lepsze wykonanie. Moimi zainteresowaniami są Medycyna, Motoryzacja. Nie zastanawiałem się jeszcze jaką szkołę wybiorę za rok.
Czy miałeś lub masz styczność z tą służbą w życiu realnym: Tak, jestem Ratownikiem Medycznym-Lekarzem.
Dlaczego ty masz zostać wybrany: Odpowiedź na to pytanie nie jest prosta, Uważam jednak że argumentacja którą tutaj przedstawię będzie wystarczająca by podjąć decyzje o daniu mi szansy. Zacznijmy od tego że jestem graczem spokojnym, staram się nie odwalać i grać spokojnie pomagając przy tym nowym graczom itp. Oprócz tego że jestem wzorowym graczem mam również bardzo dużo czasu na grę, myślę że jest to ważny aspekt ponieważ będę mógł spędzać na służbie bardzo dużo czasu. Następnym argumentem jest to iż posiadam jakąś wiedzę, może nie jest ona najlepsza ale wystarczająca dla serwerowej SAMC. Jestem godnym człowiekiem z którym da się współpracować.
Imię i nazwisko postaci, które będziesz używać (opcjonalnie): Fellipe_Rogers

Ostatnio edytowany przez Mister (2018-04-21 19:31:30)

#3 2018-05-21 22:10:26

ajgorek
Administrator
Liczba postów: 14
Windows 7Firefox 60.0

Odp: Rekrutacja na lidera frakcji: PR

Koniec rekrutacji, wygrał: @Mister
48h na odezwanie się.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB